Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hírek

[2010-11-12] Selena Gomez szerint Edward Cullen szexi, Robert Pattinson nem
Selena Gomez szerint Edward Cullen szexi, de Robert Pattinson egyáltalán nem! A szókimondó Disney-sztár nemrég azt mondta, hogy Robert Pattison szexi, de csak a karatere az, ellenben Edward Cullen nyagyon is az. A Top of the Pops interjúban Selena Gomez nemrég azt nyilatkozta, hogy “Amikor megnéztem az első” Twilight “filmet, nekem határozottan tetszett Edward. Gondolom, hogy Robert Pattinson szexi? Azt hiszem Edward, a karaktere az.”


[2010-11-10] 2010-es Disney Parks Christmas Day Parade Selena Gomezzel
Selena Gomez is fellépett a 2010-es Disney Parks Christmas Day Parade-en. A következő pár hétben a disney előre felveszi a Disney Parks Christmas Day Parade-et, amit Karácsony napján fog leadni az ABC csatorna amerikában. Gomezről az a hír járja, hogy talán Justin Bieberrel, a 16 éves kanadai popszenzációval jár, mivel mostanában egyre többet látni őket együtt. Selena minden bizonnyal nem akar egy 16 évessel kapcsolatot, de lehet, hogy ezt Bieber másképp látja, azt már megtudhattuk, hogy Bieber szereti a tőle idősebb lányokat. A 18 éves "Wizards of Waverly Place" disney-sorozat sztárja a Winter Wonderland című szerzeményét adta elő a Christmas Day Parade-en.


[2010-11-09] Selena Gomez szerint nem a pénztől lesz csinos az ember
Selena Gomez mindig gyönyörűen jelenik megy a vörösszőnyegen: a haja, a sminkje is rendezett, az öltözéke a legújabb divatot követi. Gondolnánk, vagyonokat költ a külsejére, ám ő elárulta az igazságot!


[2010-11-08] Selena és Justin együtt jár focimeccset nézni
Az ismert Selena Gomez és Justin Bieber nemrég kettesben töltött egy estét, melyről készült pár fotó is, amikről látszik, hogy elég jól mulattak. Selena valószínűleg nem akar többet a barátságnál, de nem biztos, hogy ez Bieberről is elmondható.


[2010-11-06] Selena: "Határozottan Demi mellett állok"
Demi Lovatóról és Selena Gomezről köztudott, hogy évek óta a legjobb barátnők, és kiállnak egymás mellett, bármi is történjék.


[2010-11-04] Selena Gomez a CNN-nél
Selena Gomez az olyan sztárok közé tartozik, akik nem csak a botrányaikról híresek. Sel nemcsak kitűnően végzi a munkáját, hanem sokszor jótékonykodik is.


[2010-11-02] Selena Gomez felhagy az énekléssel?
Selena Gomez élvezi, hogy ő egyben sikeres színésznő és énekesnő, de a Wizards of Wavarly Place sorozat sztárja azt mondja, hogy jövőjében csak úgy látja magát mint színésznő, és lehet, hogy örökre felhagy az énekléssel.


[2010-11-01] A Cosmopolitan UK interjúja Selena Gomezszel
A brit Cosmo beszélgetett egy kicsit Selenával Cheryl Cole-ért való rajongásáról, Taylor Swifttel való újdonsült barátságáról, divatról, stílusról valamint randititkokról.

 

 

Menüpontok

Hírek

Cikkek: 0
 

 


Utolsó kép


LevelezőlistaArchívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 53827
Hónap: 219
Nap: 7